Vellykket oppgaveseminar ved Institutt for musikk

I forrige uke arrangerte NTNU Bridge og Institutt for musikk (IM) oppgaveseminar. Oppgaveseminaret fungerer som en møteplass mellom studenter, fagansatte og eksterne aktører som er interesserte i å få ny kunnskap om eller til sin virksomhet.

NTNU Bridge har tidligere arrangert slike fag- og oppgaveseminarer for både Institutt for språk og litteratur og Språkrådet, og Institutt for historiske studier og Norsk oljemuseum. Nytt i forrige uke var den store oppslutningen og interessen fra både studenter og eksterne organisasjoner og bedrifter. Hele 8 virksomheter møtte studenter og ansatte ved IM, noe som viser at vi på HF har mye å bidra med til aktører utenfor universitetet.

De eksterne deltakerne på seminaret var Rockheim – Det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock, Pstereo, Kulturenheten i Trondheim kommune, Norsk kulturskoleråd, Trondheim Calling, Norsk senter for folkemusikk og folkedans, Juba Juba og Ringve musikkmuseum.

På programmet stod korte presentasjoner av de eksterne virksomhetene, og deretter gruppearbeid hvor studentene kunne bli bedre kjent med de ulike aktørene og diskutere ulike tema for oppgavesamarbeid.

Både studenter, eksterne og ansatte ved instituttet var strålende fornøyde med dagen, og tilbakemeldinger tyder på at dette vil føre til både nye masteroppgaver, og at det kan bli et årlig arrangement.

Deltakere på oppgaveseminar hos Institutt for musikk. Foto: Sigri Aas, Studentassistent NTNU Bridge

Deltakere på oppgaveseminaret hos Institutt for musikk. Foto: Sigri Aas, Studentassistent NTNU Bridge

Senest i går stod en kronikk på trykk i Aftenposten som påpekte hvilken ubrukt ressurs som ligger i norske masteroppgaver. Jeg tror én god måte å spre kunnskapen til masterstudentene våre på er nettopp oppgavesamarbeid med eksterne.

Takk til Institutt for musikk og NTNU Bridge som har gjennomført et godt seminar som studentene virkelig satte pris på. Jeg ønsker dere lykke til med å videreutvikle dette samarbeidet, og håper flere andre av våre institutter følger på!

Anne Kristine

Gruppearbeid, oppgaveseminar hos Institutt for musikk. Foto: Sigri Aas, Studentassistent NTNU Bridge

Gruppearbeid på oppgaveseminar hos Institutt for musikk. Foto: Sigri Aas, Studentassistent NTNU Bridge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s