Dekanatet

Dekanatet 2014. Foto: Thor Nielsen/NTNU HF

Dekan Anne Kristine Børresen

Anne Kristine BørresenDekan Anne Kristine Børresen er professor i moderne historie ved Institutt for historiske studier og har særlig forsket på tema fra norsk industri-, teknologi- og vitenskapshistorie fra ca. 1850 til ca. 1970.

Børresen har vært en aktiv deltaker i flere av NTNUs tverrfaglige satsinger og har også vært med på å bygge opp et nasjonalt nettverk innen vitenskapshistorie som siden 2009 årlig har arrangert internasjonale konferanser i vitenskapshistorie. Hun har siden 2010 vært medlem av Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab.

Børresen har vært medlem av to programstyrer i Norges forskningsråd (NFR). I 2010 var hun dessuten medlem av et planutvalg i NFR som utformet prosjektnotat til den nye satsingen innen humaniora og samfunnsvitenskap i Norge, Samfunnsutviklingens kulturelle forutsetninger (SAMKUL).

Prodekan for forskning Britt Andersen

Britt AndersenProdekan for forskning Britt Andersen er professor ved Institutt for språk og litteratur og har deltatt i en rekke prosjekter finansiert av Norges Forskningsråd og sittet i mange doktorgrads- og stillingskomiteer. Hun har bidratt innen feltene modernistisk, feministisk og queer litteraturforskning. Siste bokpublikasjon var Ubehaget ved det moderne. Kjønn og biopolitikk i Knut Hamsuns kulturkritiske romaner. Britt Andersen kommer fra stillingen som instituttleder for Institutt for nordistikk og litteraturvitenskap. Hun har de siste fem år vært ansvarlig redaktør for Norsk Litteraturvitenskapelig Tidsskrift.

Prodekan for studier Svein Gladsø

Prodekan for studier Svein GladsøSvein Gladsø er professor ved Institutt for kunst- og medievitenskap og har bl.a. vært leder av Det humanistiske fakultets utredningsgruppe for femårig lærerutdannig i estetiske fag og leder for nasjonalt fagråd i drama- og teaterfag (2005-2007).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s