Dekanatet

  3 personer stilt opp ved siden av hverandre, dekanat ved Det humanistiske fakultet, NTNU

Dekan Anne Kristine Børresen

Portrettfoto av Anne Kristine Børresen, dekanAnne Kristine Børresen er professor i moderne historie ved Institutt for historiske studier og har særlig forsket på tema fra norsk industri-, teknologi- og vitenskapshistorie fra ca. 1850 til ca. 1970.

Børresen har vært en aktiv deltaker i flere av NTNUs tverrfaglige satsinger og har også vært med på å bygge opp et nasjonalt nettverk innen vitenskapshistorie som siden 2009 årlig har arrangert internasjonale konferanser i vitenskapshistorie. Hun har siden 2010 vært medlem av Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab.

Børresen har vært medlem av to programstyrer i Norges forskningsråd (NFR). I 2010 var hun dessuten medlem av et planutvalg i NFR som utformet prosjektnotat til den nye satsingen innen humaniora og samfunnsvitenskap i Norge, Samfunnsutviklingens kulturelle forutsetninger (SAMKUL).

Prodekan for forskning BJØRN MYSKJA

Portrettfoto av Bjørn K. Myskja, prodekan for forskningBjørn Myskja er professor i etikk og politisk filosofi ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap, og har deltatt i og ledet en rekke prosjekter finansiert av Norges Forskningsråd.

Bjørn har osgå hatt en rekke verv innen forskning og utdanning, og han er i dag nestleder i Bioteknologirådet.

Hans forskningsinteresser er bioetikk, teknologietikk, kantiansk og aristotelisk etikk, politisk filosofi og estetikk.

Prodekan for utdanning SARA BRINCH

Portrettfoto av Sara Brinch, prodekan for utdanningSara Brinch er førsteamanuensis i medievitenskap ved Institutt for kunst- og medievitenskap og i tillegg til å være prodekan deltar hun i forskningsprosjekter knyttet til datavisualisering og infografikk, mat og media, og biografiske uttrykk.

Brinch deltar i forskergruppene Media Acts og Biografi og biografisme. Hun er også NTNUs faglig ansvarlige i ph.d.-prgrammet i audiovisuelle medier (fellesgrad mellom NTNU og Høgskolen i Innlandet).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s